Over AP3

AP3 is opgericht in 2010 met als doelstellingde ondersteuning van bedrijven in het beheersen van de informatie stromen rondom product ontwikkeling. De werkzaamheden bestaan uit ondersteuning in de keuze van Product Lifecycle Management (PLM) en CAD systemen, implementatie en configuratie en dagelijkse support.

Ons werkgebied is de informatie verwerking voor product ontwikkeling met een specialisme op de volgende gebieden:

 • Product Generatie Proces - PGP
  Het algemene proces voor creatie van een product van idee tot productie en ontmanteling.
 • Product Creatie Proces - PCP
  Het specifieke proces van product ontwikkeling, bestaande uit het vastleggen van requirements, definieren van detail specificaties en test- en afname protocollen. Hieronder valt ook de overgang van ad hoc wijzigingsbeheer in een prototype ontwikkel stadium en het formele wijzigingsbeheer vanaf eerste productie.
 • Product Lifecycle Management - PLM
  De concepten en systematieken voor opslag, beheer, toegankelijkheid, rapportage en beveiliging van de informatie die in het PGP en specifiek het PCP proces wordt gegenereerd. Meer gedetailleerde informatie voor PLM is via het menu PLM terug te vinden.
 • Computer Aided Design - CAD
  Specifieke ontwerpsystemen voor detaillering van productontwerpen, vaak in 3D.

 

Alle opdrachten worden in principe - afhankelijk van klantwensen en specifieke opdrachten - uitgevoerd op basis van Prince II. Dit garandeert een duidelijk aanpak met omschrijving van de opdracht en scope afbakening om onduidelijkheden te voorkomen en risico's te beperken. Een regelmatige controle door middel van voortgangs- en budgetrapportages zorgen voor een overzicht in voortgang en geven de mogelijkheid om tijdig in te grijpen.

Onze aanpak is dat wij met projecten van per definitie tijdelijke aard oplossingen realiseren die aan het einde van het project overgedragen worden aan de staande organisatie. Middels een standaard aanpak van inventarisatie, voorstel voor oplossing, implementatie, verificatie en overdracht hebt u als klant op alle kritische punten mogelijkheid tot bijsturing of aanpassing.

#Hits:
93784